Tuinkantoor kopen

Tuinkantoor kopen

Heerlijk thuiswerken, maar dan in uw eigen vertrouwde omgeving waar u wordt door uw eigen bloemen en planten? Een tuinkantoor kopen bij Cortenoord is dan de juiste beslissing. Als specialist in een rijk buitenleven weten wij hoe we voor u een tuinwerkplek kunnen maken, die u de mogelijkheid biedt om ongestoord te werken. Heerlijk omgeven door uw bloemen en planten, lekker in de frisse lucht, maar toch op uw eigen kantoor. Hoe we dit doen?

Tuinkantoor op maat laten maken

Wij buigen ons graag over een uniek ontwerp om van uw tuinkantoor iets heel bijzonders te maken. Ga daarom met ons in gesprek en vertel ons waar uw tuinkantoor aan moet voldoen en wat uw budget is. Gedreven als we zijn, maken wij graag van de gelegenheid gebruik om onze kennis met u te delen. De inzichten en ervaring die wij hebben, zorgt wellicht voor een eindresultaat dat nog beter en mooier is, dan u zich nu kunt voorstellen. Een maatwerk thuiskantoor wordt door ons altijd  gemaakt van duurzaam materiaal. Met de keuze uit meerdere modellen is er sowieso een thuiswerkplek voor uw tuin te vinden, die helemaal aan uw gestelde eisen voldoet.

Adviesgesprek voor ontwerp tuinkantoor

Het plaatsen van een tuinkantoor doet u met het doel hier vele jaren onbezorgd gebruik van te maken en het nodige werk te verzetten. Juist om die reden is het van belang dat u zich goed verdiept in de mogelijkheden. Geen nood, wij loodsen u graag door dit traject. Door voorbeelden aan te dragen, u te wijzen op alle mogelijkheden en goed naar u te luisteren, wordt snel duidelijk waar u naar op zoek bent. Maak direct een afspraak met ons om dit adviesgesprek in te plannen. Wij stellen alles in het werk om van uw tuinkantoor een fijne werkplek te maken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Tuinkantoor kopen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in