Tekst - Over ons

Over ons

Sinds de start van Van Oord Hoveniers in 2001 hebben Han en Tjerk Van Oord veel samengewerkt met Van Oord Hoveniers, en veel tuintimmerwerk voor hun uitgevoerd. 

In 2005 startte Han van Oord Van Oord Bouw, en gingen we allerhande verbouwingen doen voor particulieren. Ook in die tijd bleven we met wisselende frequentie tuintimmerwerk doen. Het kriebelde om hier meer mee te doen, en dit resulteerde in de start van Cortenoord op 1 januari 2021.

We werken naast een heel aantal hele goede timmermannen en voormannen die geen familie zijn samen met een aantal broers; Jesse (Van Oord Hoveniers), Mirt (elektra), Tjerk (voorman/timmerman Cortenoord), Marius (voorman/timmerman), Ante (tekenwerk) en Han (Cortenoord).  

Door het samenwerken met personen en bedrijven, die allemaal hun eigen kennis en kunde hebben, kunnen wij een heel compleet product aanbieden.

Cortenoord kenmerkt zich door verschillende zaken; we maken graag een mooi product, en hebben als doel dat de klant positief verrast is over het eindproduct maar ook over het proces.

Doordat we een eigen werkplaats hebben kunnen we ons werk goed voorbereiden, en wordt vaak een gedeelte van het werk al geprefabriceerd. Dit zorgt er voor dat we een hoge kwaliteit kunnen bieden, en de doorlooptijd bij de opdrachtgever kort kunnen houden.

Wij willen voor opdrachtgevers een fijn bedrijf zijn om mee te werken, maar vinden het net zo belangrijk dat werknemers het bij ons naar de zin hebben, en kunnen groeien binnen het bedrijf. Ook stoppen wij veel energie in het opleiden van leerlingen. Veel leerlingen zijn na hun opleiding bij ons blijven werken.

Cortenoord logo
Cortenoord
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in