Tekst - Home

Verrijk uw buitenleven

Cortenoord heeft alles voor een rijk buitenleven. Gaat het om een vlonder, een overkapping, of om een fijne schuur? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij voelen ons helemaal thuis in alle bouwkundige onderdelen van uw erf!

Cortenoord logo
Cortenoord
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Verleng het buitenseizoen

Waar we gewend zijn om vroeger alleen bij 's zomerse dagen buiten te zitten, ontdekken we steeds meer dat er fantastische mogelijkheden zijn om het buitenseizoen flink te verlengen. De laatste jaren is speciaal de vraag naar overkappingen enorm toegenomen. Een overkapping zorgt er voor dat u ook met misschien wat twijfelachtig weer heel fijn buiten kunt zijn. Als u onder een overkapping lekker uit de wind, bij misschien wel een lekker haardvuur zit, komt u er achter wat u al die jaren heeft gemist.

Nu is een afdakje timmeren nog niet zo'n kunst voor velen. Maar een overkapping die u werkelijk precies past, een gelikt plaatje, die ook nog eens een lange tijd mee gaat? Dan wilt u een overkapping van Cortenoord. 

Nu maken we niet alleen overkappingen, ook al de andere bouwkundige onderdelen van uw tuin zijn bij ons in goede handen. We houden van het werken met hout, maar ook siermetselwerk of een gevlinderde betonvloer is aan ons wel toevertrouwt. Daarnaast werken we samen met vaste partners, zoals met hoveniers en een installateur. 

Lees verder
bg