Reviews

Referenties

Schrijf een review

Review schrijven

Vul uw gegevens in
Vul uw referentie in

Huub van der Wouden

10 /10

Snelle en flexibele service door Cortenoord. Ze hebben onze nieuwe fietsenoverkapping in korte tijd gerealiseerd. We zijn heel blij met het resultaat!

T.t.D.

9.5 /10

Ik ben dik tevreden met de overkapping en krijg ook erg veel complimenten uit de buurt.

Fam. Bassa

9 /10

“Onze overkapping is vlot gebouwd door echte vakmensen. Zij waren vriendelijk en prettig in de omgang. Als wij vragen hadden werden ze meteen beantwoord en de communicatie verliep uitstekend. Er werd netjes gewerkt en de overkapping overstijgt al onze verwachtingen. Vanaf het eerste oriënterende gesprek, het ontwerp, de tekening en de uitvoering van dit project wisten we dat we met mensen te maken hadden die gaan voor kwaliteit. Wij gaan hier heel erg lang van genieten en raden Van Cortenoord zeker aan als bouwspecialist”

Olga Rall

10 /10

Super blij met de mooie tuinoverkapping! De jongens hebben snel en netjes gewerkt. We genieten volop van deze nieuwe ruimte!

J.B.

9 /10

Cortenoord heeft de overkapping in een dag tijd geplaatst en afwerking nam ook een dag tijd in beslag. Snel gebouwd en weinig overlast!

R.v.A.

9 /10

De jongens van Cortenoord hebben er een mooi stukje werk van gemaakt. Op de plaats van een oud vervallen en verrot schuurtje is een prachtig schuurtje verrezen. Keurig afgewerkt en ook de schutting in dezelfde stijl is top. Goed gedaan jongens dit is werkelijk een 9 waard. 10 kan alleen als onze lieve heer het gemaakt zou hebben, en dat dacht ik niet. R.v.A.

Gerald Zondag

9 /10

Wij genieten dagelijks van de zeer mooie overkapping met schuur, welke zeer snel en vakkundig gemonteerd is, geheel naar onze wens!

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in