Nieuwegein

Schuur kopen in Nieuwegein

Uw tuin, de plek waar u heerlijk tot rust komt en van tijd tot tijd bezig gaat met het onderhouden van uw bloemen en planten. Dit vraagt om een schuur kopen in Nieuwegein. Waar laat u anders de hoeveelheid spullen die in uw tuin staat? Fietsen, tuingereedschap en de kussen van uw loungeset zijn gebaat bij een berging die ze in goede staat houdt. Cortenoord helpt u op een vakkundige manier aan een schuur die volop ruimte biedt aan al uw eigendommen en past binnen uw budget.

Cortenoord voor maatwerk schuren in Nieuwegein

U heeft misschien al een beeld voor ogen van de schuur die er gaat komen. Het kan ook zijn dat u geen idee heeft wat de beste keuze is in uw situatie. Wij staan u bij in deze fase. Samen met u gaan we ons bezighouden met een ontwerptekening. Hierbij worden al uw wensen en eisen besproken. Het resultaat van onze gezamenlijke inspanningen is hoe dan ook:

  • Een ontwerp op maat voor uw schuur
  • Toepassing van duurzame, hoogwaardige materialen
  • Keuzemogelijkheid uit meerdere modellen

Bij Cortenoord, is een schuur kopen in Nieuwegein de sleutel tot een robuuste schuur die functioneel is en perfect past in uw tuin.

Schuur met overkapping in Nieuwegein kopen

Vanuit onze werkplaats in Nieuwegein, maken wij de mooiste schuren met overkapping. Een bergruimte samenstellen, biedt zoveel meer mogelijkheden dan alleen de functionaliteit. Vanuit uw woning en zeker als u in uw tuin zit, kijkt u keer op keer naar uw schuur met overkapping. Zaak om hier een spectaculaire berging neer te zetten met de ervaring en inzichten van Cortenoord. Neem u hiervoor even contact met ons op? We plannen samen met u het moment voor de ontwerptekening in en bepalen daarna wanneer we de schuur met overkapping in Nieuwegein komen plaatsen.

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Schuur kopen | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in