Schuur kopen

Een schuur kopen

Wilt u een schuur op maat kopen om buitenshuis extra opslagruimte te creëren? Bij Cortenoord koopt u een schuur in allerlei stijlen en afmetingen. Het is goed om eerst stil te staan bij het gebruik van de berging. Zo vraagt het stallen van fietsen om meer ruimte dan het herbergen van tuingereedschap of kussens voor uw tuinset. Om tot een optimaal resultaat te komen, maken we graag samen met u een ontwerptekening. Zo weet u zeker dat u straks de eigenaar bent van een schuur die naadloos aansluit op uw wensen. 

Maatwerk schuur kopen bij Cortenoord

Een schuur kan zo luxe zijn als u het wilt. Passend bij uw budget maken wij een schuur op maat in de stijl van uw tuin en andere aanwezige items. Wij bieden u hiervoor:

  • Ontwerp op maat voor uw schuur
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Keuze uit verschillende modellen

Wij beschikken over een eigen timmerfabriek en onze ontwerpers maken bij het samenstellen van uw berging uitsluitend gebruik van hoogwaardig materiaal. Alle gebruikte materialen komen goed tot hun recht, met aandacht voor details. Een schuur die op de juiste manier is samengesteld, kan hierdoor een echte blikvanger worden. Functioneel en een lust voor het oog.

Overkapping met schuur

Wij denken graag mee met onze klanten om ervan verzekerd te zijn dat uw ook echt tevreden bent na afloop. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een overkapping met een schuur eraan vast? Zo heeft u niet alleen een fijne plek om te zitten, maar ook volop bergruimte voor al uw spullen. Door de beschikbare ruimte goed in kaart te brengen, is vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt. Kom met ons in contact dan starten we samen het ontwerpproces. Cortenoord is de partij als u op zoek bent naar een rijk buitenleven.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Schuur kopen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in