Vianen

Houten overkapping in Vianen

Bent u op zoek naar een houten overkapping in Vianen? Cortenoord is specialist, als het gaat om overkappingen in de meest uiteenlopende soorten en stijlen. Alleen de beste houtsoorten worden gebruikt om uw overkapping van hout op maat voor u te maken. 

Tuinoverkapping met berging in Vianen

Benut de beschikbare ruimte in uw tuin optimaal en kies voor een tuinoverkapping met berging. Laat u ook eens adviseren over een  houten overkapping samen met een tuinkantoor. Onze deskundige monteurs zorgen voor de installatie van alle houten constructies. Vraag ons om een offerte aan zie direct wat er bij u mogelijk is voor een schappelijke prijs.

Terrasoverkapping

Laat uw maatwerk terrasoverkapping in Vianen door ons maken. Van een standaard terrasoverkapping tot een uniek ontwerp maken onze specialisten van uw overkapping iets heel bijzonders. Kom met ons in contact en laat ons samen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie. U kunt namelijk kiezen voor een overkapping die aan uw huis wordt gebouwd of aan uw schutting, maar er is zoveel meer mogelijk. In nauw overleg komen we samen tot een terrasoverkapping die aan al uw wensen voldoet.

Maatwerk tuinkamer van Cortenoord

Uw tuin laat u in elk seizoen een andere aanblik zien. Waar in het voorjaar alles begint te bloeien, laat de herfst zich van een heel andere kant zien. Maak dit alles volop mee met een tuinkamer op maat in Vianen. Wapen u tegen de mindere dagen door uw tuinkamer af te sluiten met glazen deuren en een tuinhaard te ontsteken. Vergeet ook niet een houten vlonder in de tuinkamer in Vianen te laten plaatsen. Door hier spotjes in te laten plaatsen, bereikt u in de avonduren een bijzonder effect in uw tuinkamer. Benieuwd wat Cortenoord voor u kan betekenen? Kom met ons in contact en laat u aangenaam verrassen.

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Houten overkapping | Vianen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in