Breukelen

Douglas overkapping Breukelen

Uw tuin verfraaien met een Douglas overkapping in Breukelen? Cortenstaal buigt zich al jaren over uitbouwen die het buitenleven binnen handbereik brengen. Geen belemmeringen meer door gure weersomstandigheden, maar op elk gewenst moment in uw eigen tuin in Breukelen plaatsnemen onder uw eigen overdekte buitenplaats. Met de Breukelense Heuvelrug op korte afstand, zorgt u met een uitbouw van Cortenoord voor een rustplek in uw eigen tuin.

Er warmpjes bijzitten met overkapping van Douglashout

Besteed bij het uitzoeken van uw overkapping aandacht aan duurzaamheid en kies voor Douglashout. Deze houtsoort is sterk, kent een lange levensduur en is een lust voor het oog. Robuust en toch met een natuurlijke uitstraling die goed tot zijn recht komt in menig tuin. Bereik ook de nodige meters aan uitbouw en geniet volop van de extra ruimte die u met een serre over terrasoverkapping tot uw beschikking krijgt. Als specialist in het plaatsen van overkappingen in Breukelen buigt Cortenoord zich ook graag over uw project. Kom gewoon eens met ons in contact, dan bespreken we samen alle opties.

Houten terrasoverkapping in Breukelen

Uw tuin leent zich misschien wel voor een overkapping van Douglashout aan uw huis vast of achter in de tuin. Bepaal dus helemaal zelf of u een verlengde woonkamer wilt of liever extra zitplaatsen creëert achter in uw tuin? De ligging van uw tuin ten opzichte van de zon is goed om mee te nemen in uw overweging. Wat uiteindelijk ook uw beslissing is, de overkapping van Douglashout in Breukelen kan met een houten vlonder voor nog meer uitstraling en plezier zorgen. Laat de vlonder in de oorspronkelijke kleur of kies voor een olie of beits om een speciaal effect te krijgen. Ook de vlonder leggen wij op een vakkundige manier. Zo begint het genieten van het buitenleven al, zodra onze medewerkers afscheid van u nemen.

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Douglas overkapping | Breukelen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in