Douglas overkapping

Douglas overkapping kopen

Extra ruimte creëren met een overkapping van Douglas hout? Als specialist is Cortenoord thuis in allerlei constructies van hout, zo ook in Douglashout. De manier waarop hout te bewerken is, maakt het geschikt voor een overkapping op maat. Ga met ons in overleg en laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van modellen en duurzaamheid en invulling van uw terrasoverkapping.

Maatwerk Douglas overkapping

Kies voor een tuinserre van Douglas hout en geef uw wensen voor deze aanwinst aan ons door. Een houten verkapping aan huis biedt u niet alleen extra leefruimte, maar zorgt voor een vloeiende overgang van het leven binnen naar het buitenleven. Heerlijk overdekt buiten zitten, frisse lucht inademen en echt zien wat zich in uw tuin afspeelt? Dat is mogelijk wanneer u kiest voor Cortenoord als uw partij in Douglas overkappingen.

Terrasoverkapping in uw tuin

Een overdekt gedeelte buitenshuis hoeft niet altijd aan uw woning te worden geplaatst. Kies eens voor een Douglas overkapping achterin uw tuin of laat hem aan een bestaande schutting plaatsen. Zo heeft u een mooi afgescheiden plek waar u in alle rust kunt zitten. De ruimte die u beschikbaar heeft, kan precies zo worden ingevuld, als u het voor ogen heeft. Voorzie de overkapping van een houten vlonder om eenheid te behouden. De vlonder door ons laten voorzien van verlichting zorgt voor een heel bijzonder effect in het donker.

Contact met Cortenoord

Maak uw wens voor een overkapping van Douglashout concreet door met ons te sparren over mogelijke invullingen. Met een door ons geplaatste Douglas overkapping geniet u het hele jaar door van extra vierkante meters ruimte buitenshuis. Benieuwd hoe wij dit traject met u vormgeven? Kom met ons in contact voor een offerte waarin al uw wensen zijn meegenomen. Liever een afspraak maken zodat wij de situatie bij u ter plaatse komen bekijken? Ook dat is bij ons gewoon mogelijk.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Douglas overkapping

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in