Nieuwegein

Buitenverblijf in Nieuwegein

De provincie Utrecht biedt volop mogelijkheden om van het buitenleven te genieten. Maar waarom zou u niet kiezen voor een buitenverblijf bij u thuis in Nieuwegein? Helemaal naar eigen inzicht en wens een overdekte ruimte in uw tuin biedt u tal van mogelijkheden. Even rustig van uw welverdiende kop koffie genieten en de tuin van een andere hoek bekijken. De frisse buitenlucht opsnuiven en opgaan in de geluiden van vogels en spelende kinderen? Cortenoord helpt u graag om dit te realiseren. Meer dan contact met ons zoeken, niet nodig. Wij nemen het gehele project graag voor onze rekening.

Maatwerk buitenverblijf voor ontspanning

De mogelijkheid om heerlijk in het IJsselbos te wandelen, is er niet altijd. Misschien ontbreekt het u aan tijd, of leent het weer zich niet voor een wandeltocht in de vrije natuur. Hoe zorgt u er dan toch voor dat u voldoende tijd in de buitenlucht doorbrengt? Met een maatwerk buitenverblijf in Nieuwegein is het een en al genieten van uw eigen buitenruimte. U hoeft alleen de achterdeur te openen en heerlijk plaats te nemen onder de overdekte veranda die wij nauwkeurig voor u hebben samengesteld en geplaatst.

Maatwerk buitenverblijf monteren in Nieuwegein

Een maatwerk buitenverblijf in uw tuin in Nieuwegein vraagt om een goede voorbereiding. Vanuit persoonlijk contact met u horen wij graag wat de wensen zijn. We denken graag mee in het proces om ervoor te zorgen dat werkelijk aan alles is gedacht. Als eenmaal helder is hoe uw buitenverblijf op maat eruit moet zien, krijgt u van ons een gedetailleerde offerte. Zo weet u direct tegen welke scherpe prijs wij dit voor u gaan realiseren. Wacht niet langer met het benaderen van Cortenoord, maar kom vandaag nog met ons in contact. Door deze eerste stap te zetten, wordt uw droom over niet al te lange tijd werkelijkheid.

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Buitenverblijf | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in