Buitenverblijf

Exclusief buitenverblijf op maat 

Cortenoord biedt als totaalaanbieder van een rijk buitenleven diverse buitenverblijven op maat. Met een exclusief buitenverblijf ervaart u een heerlijk gevoel van luxe en dat in uw eigen tuin. Wij denken in oplossingen en zijn creatief, als het gaat om maatwerk buitenverblijf. Daag ons uit met uw specifieke wensen voor een overkapping of tuinkamer op uw adres. Wij maken van uw droom realiteit. 

Kom tot rust met een maatwerk buitenverblijf 

Het klinkt zo eenvoudig, de stress van u af laten glijden en genieten zodra u thuis bent na een lange werkdag. Toch is dit niet vanzelfsprekend. Met een exclusief buitenverblijf op maat is de kans dat u heerlijk ontspant een stuk groter. Hierin zijn immers al uw wensen verwerkt. Alles wat u zoekt in een buitenverblijf, realiseren wij voor u tot in de kleinste details. Benieuwd hoe we dat doen? 

Samenwerken voor een exclusief buitenverblijf 

Het beste resultaat komt tot stand door samen te werken. Dit doen we met u als opdrachtgever, maar ook met partners die weten hoe krachten gebundeld moeten worden om tot een verrassend eindresultaat te komen. We doen dit allemaal met eigen expertise, maar met de neus in dezelfde richting. Probeert u zich eens voor te stellen hoe heerlijk het is om de achterdeur open te zetten met de aanblik van uw eigen exclusieve buitenverblijf.  

Maatwerk buitenverblijf laten plaatsen 

Het genieten begint al zodra u ons heeft laten weten hoe uw exclusieve buitenverblijf moet worden samengesteld. Wij nemen het vanaf dat moment van u over en gaan hard aan de slag met het vormgeven van uw luxe tuinkamer of overkapping. Wij houden u op de hoogte over het verloop en plannen samen met u het moment in, waarop we het op maat buitenverblijf bij u thuis komen plaatsen. Rest u niets anders dan ons nu te laten weten welk buitenverblijf u kiest. Neem nu contact op met Cortenoord en vertel ons uw plannen. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Buitenverblijf

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in