Utrecht

Een onbezorgd buitenleven in Utrecht

Als buitenmens wilt u zoveel mogelijk genieten van de buitenlucht en uw tuin. Dat dit niet altijd lukt, heeft vooral te maken met het wisselende weer in Nederland. Cortenoord stelt alles in het werk om u een onbezorgd buitenleven in Utrecht te bezorgen. Dit doen we met ons aanbod houtconstructies, waarmee we tot in de kleinste details tegemoet komen aan uw tuinwensen.

Cortenoord voor een rijk buitenleven in Utrecht

Leer ons bedrijf kennen en raak net zo enthousiast als onze klantenkring. Wij zetten al onze kennis en ervaring in en bieden u:

  • Ontwerp op maat
  • Gebruik van duurzaam materiaal
  • Volop keuze uit modellen

We stellen alles in het werk om u binnen afzienbare tijd eigenaar te laten zijn van een prachtige tuinserre die u onbezorgd laat genieten van het buitenleven. Neem gerust een kijkje bij onze projecten om te zien of uw stijl en smaak ertussen zit. Is dit niet het geval, dan maken we een unieke overkapping bij u in Utrecht.

Tuinkantoor en overkappingen

Maak uw keuze uit onze overkappingen en tuinkantoren. Eenmaal geplaatst, hoeft u zich niet meer bezig te houden met de weersomstandig. Altijd droog en warm buiten zitten is dan standaard.  Om dit voor elkaar te krijgen, horen we graag wat u voor ogen heeft met betrekking tot een overkapping op maat, al dan niet met bergingsruimte. Een natuurlijke uitstraling behouden in uw tuin? Kies dan voor een overkapping van Douglashout.

Afspraak met Cortenoord

Wij horen graag wat u wensen zijn, als het gaat om het buitenleven in Utrecht. Vraag ons om een en zie direct voor welke scherpe prijs wij u dit aanbieden. Weten met welk bedrijf u in zee gaat? Bel ons via +31 6 –483 874 85 of kom met ons in contact door een e-mail te sturen naar info@cortenoord.nl.

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Buitenleven | Utrecht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in