Buitenleven

Een rijk buitenleven met ontwerpen van hout

Wilt u een rijk buitenleven waarin duurzaam en sterk hout de hoofdrol speelt? Geniet u ook zo van comfortabel en sfeervol in de tuin zitten, maar ontbreekt het u aan mogelijkheden om dit te bereiken? Cortenoord in Nieuwegein biedt u verschillende houtconstructies op maat, waarmee u rijk kunt buitenleven. Bekijk de mogelijkheden en doe inspiratie op bij ons bedrijf. Met onze kennis en ervaring bieden wij u:

  • Ontwerp op maat
  • Gebruik van duurzame materialen
  • Keuze uit diverse modellen

Geniet van het buitenleven een mooie tuinserre die helemaal naar uw voorkeur is samengesteld. Met een keur aan projecten weten wij tot in detail wat nodig is om uw wensen te vertalen in een overkapping of tuinkamer naar wens.

Onbeperkt genieten van uw tuin

Wilt u het liefst het hele jaar door genieten van buitenleven? Ons bedrijf in Nieuwegein heeft diverse overkappingen en tuinkantoren, waardoor u ook in de winter buiten kunt leven. Onze specialisten maken graag een ontwerp die het comfort van uw woonkamer en de rust van uw tuin combineert. Zo geniet u comfortabel van de aanblik van uw tuin. U kunt bij ons terecht voor klassieke, maar ook moderne designs. Uw wensen staan altijd centraal in het ontwerp. Zo vindt u bij ons overkappingen op maat met of zonder bergingsruimte. Daarnaast bieden wij u ook een overkapping van Douglashout. Keuzemogelijkheden in overvloed bij Cortenoord.

Maak nu een afspraak voor het ontwerp van buitenruimte

Voel niet langer de beperking van wisselende weersomstandigheden, maar geniet het hele jaar onbezorgd van het buitenleven met behulp van onze deskundigheid. Vraag een offerte aan voor uw tuinconstructie op maat en laat ons meedenken om tot het perfecte eindresultaat te komen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze projecten? Neem dan contact met ons op per telefoon +31 6 –483 874 85 of stuur een e-mail naar info@cortenoord.nl.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Buitenleven

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in