Nieuwegein

Overkapping met sedum dak in Nieuwegein

Onbeperkt genieten van een het buitenleven in uw eigen tuin? Wij leveren hier graag een bijdrage aan. Cortenoord weet van uw houten overkapping iets heel bijzonders te maken. Als dak op uw maatwerk overkapping plaatsen wij graag een duurzame groenvoorziening, namelijk sedum. Dit groendak is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt u tal van voordelen. Benieuwd wat die voordelen inhouden?

 

Waarom een sedum dak op overkapping?

Wordt uw houten overkapping in Nieuwegein afgewerkt met een sedum dak, dan bereikt u probleemloos een:

  • Opnamemogelijkheid voor regenwater
  • Verlaging van omgevingstemperatuur
  • Lucht die schoner is
  • Langere levensduur van het dak
  • Toename van de biodiversiteit

 

Een dak van groen heeft maar weinig onderhoud nodig. Tegelijkertijd bent u op een duurzame manier bezig met het verfraaien van uw tuin. Cortenoord plaatst met regelmaat overkappingen met een sedum dak. Mogen we dat ook bij u doen? Kom met ons in contact via het contactformulier en vertel ons waar uw terrasoverkapping aan moet voldoen.

 

Toename van fauna met een sedum dak op overkapping

Genieten van het buitenleven in alle rust? Dat vraagt om een uitbouw die uitnodigt om onder te zitten. Laat dieren hun weg in uw tuin vinden door het sedum dak op uw overkapping. Samen met de planten en andere begroeiing in uw buitenruimte is er verder weinig nodig om heerlijk in het moment te zijn. Verhoog de opname van vitamine D, adem schone buitenlucht in en luister in alle rust naar de geluiden van vogels in uw tuin. Voor een ontspannen buitenleven hoeft u het niet buiten uw eigen terrein te zoeken. Benieuwd wat het u gaat kosten om de eigenaar van zo’n mooie overkapping met sedum dak in Nieuwegein te worden? Een offerte met al uw wensen daarin verwerkt, is door Cortenoord zo uitgebracht.

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Overkapping met sedum dak | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in