Nieuwegein

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met een sedum dak op uw overkapping in Nieuwegein 

Bent u op zoek naar een manier om het hele jaar door optimaal te kunnen genieten van het buitenleven in uw eigen tuin? Cortenoord biedt een bijzondere oplossing voor uw houten overkapping in Nieuwegein: een sedum dak. Dit groene dak zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, maar biedt ook tal van voordelen voor uw tuin. 

Waarom kiezen voor een sedum dak op uw overkapping?  

Een sedum dak biedt verschillende voordelen voor uw houten overkapping, zoals: 

  • De mogelijkheid om regenwater op te nemen 
  • Een verlaging van de omgevingstemperatuur 
  • Schonere lucht 
  • Een langere levensduur van het dak 
  • Een toename van biodiversiteit 

Bovendien vergt een groendak weinig onderhoud en draagt het bij aan een duurzamere leefomgeving. Cortenoord heeft ruime ervaring met het plaatsen van overkappingen met sedum daken en helpt u graag met het verwezenlijken van uw droomtuin. Neem contact met ons op via het contactformulier en vertel ons wat uw wensen zijn voor uw terrasoverkapping. 

Een sedum dak zorgt voor meer fauna in uw tuin 

Wist u dat een sedum dak op uw overkapping ook bijdraagt aan een toename van de biodiversiteit in uw tuin? Het groendak trekt namelijk verschillende insecten, vlinders en vogels aan. Samen met de andere planten en begroeiing in uw tuin, creëert u een natuurlijke leefomgeving voor verschillende dieren. Zo kunt u optimaal genieten van de rust en geluiden van de natuur in uw eigen tuin, terwijl u tegelijkertijd werkt aan een duurzamere en groenere omgeving. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een overkapping met een sedum dak in Nieuwegein? Cortenoord stelt graag een offerte voor u op, waarin al uw wensen verwerkt zijn. Neem contact met ons op en maak uw droomtuin werkelijkheid. 

 

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Overkapping met sedum dak | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in