IJsselstein

Geniet van een duurzame en groene buitenruimte met een sedum dak op uw houten overkapping in IJsselstein  

Een houten overkapping met een sedum dak in IJsselstein: dat is de ideale manier om nog meer groen in uw tuin te brengen. En tegelijkertijd te genieten van tal van voordelen. Cortenoord is dé specialist in het realiseren van comfortabele buitenruimtes, en biedt u de mogelijkheid om een groendak op uw overkapping te laten plaatsen. 

De voordelen van een sedum dak 

Een sedum dak heeft diverse voordelen wanneer u besluit uw houten overkapping in Houten te voorzien van een groendak, waaronder: 

  • Het absorberen van regenwater 
  • Het verlagen van de omgevingstemperatuur 
  • Het verbeteren van de luchtkwaliteit 
  • Het verlengen van de levensduur van uw dak 
  • Het verhogen van de biodiversiteit in uw tuin 

Bovendien vraagt een sedum dak weinig onderhoud en investeert u op een duurzame manier in uw tuin. Bij Cortenoord bent u aan het juiste adres voor een overkapping met een sedum dak. Laat ons weten wat uw wensen zijn op het gebied van een groendak op uw overkapping door ons contactformulier in te vullen. 

Geniet van een levendige tuin met een sedum dak op uw overkapping 

Met een groendak op uw overkapping kunt u ook genieten van een toename van fauna in uw tuin. Het sedum dak trekt namelijk insecten, vlinders en vogels aan, wat bijdraagt aan de combinatie van flora en fauna in uw tuin. Neem contact op met Cortenoord en maak uw wensen kenbaar. Samen zorgen we ervoor dat u optimaal kunt genieten van een rijk buitenleven in uw tuin in IJsselstein. 

Ontspannen en gezond genieten met een sedum dak op uw houten overkapping 

Een sedum dak op uw houten overkapping is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Buiten vertoeven betekent namelijk gezonde buitenlucht, vitamine D en de mogelijkheid om even helemaal tot rust te komen. Het sedum dak zorgt bovendien voor een mooie afwerking van uw houten overkapping. Waardoor deze naadloos opgaat in het groen van uw tuin. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. Samen kijken we naar de beste manier om uw buitenruimte in IJsselstein om te toveren tot een groen paradijs. 

 

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Overkapping met sedum dak | IJsselstein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in