Overkapping met sedum dak

Houten overkapping met sedum dak 

Cortenoord biedt u de mogelijkheid om een houten overkapping met sedum dak te kiezen voor het verfraaien van uw leefruimte buiten. Kiezen voor een sedum dak voor uw overkapping van hout brengt een hoop voordelen met zich mee. Behalve de fraaie en natuurlijke uitstraling van deze dakbedekking is het een duurzame investering, die zich niet alleen beperkt tot een vergroening van uw tuin. 

Voordelen sedum dak

Een groen dak van sedum is op maatschappelijk, economisch en ecologisch vlak een slimme en verantwoorde keuze. Laat Cortenoord uw houten overkapping van een sedum dak voorzien en profiteer direct van een tuinkamer dak dat onder andere: 

  • Regenwater absorbeert 
  • De omgevingstemperatuur verlaagt 
  • Voor schonere lucht zorgt 
  • Levensduur van het dak verlengt 
  • De biodiversiteit verhoogt 
  • Weinig onderhoud vraagt 

Meer leven in uw tuin met een sedum dak op uw overkapping van hout 

Wat is er fijner dan buiten zitten en te genieten van insecten, vogels en vlinders in uw tuin? Met een sedum dak trekt u deze dieren extra aan. Het buitenleven ervaren met een combinatie van flora en fauna? Kies dan voor een overkapping van hout met sedum dak van Cortenoord. Wij plaatsen de overkapping van hout inclusief sedum dak.  

Gezondheid bevorderen met sedum dak op houten tuinoverkapping 

Door het aanbrengen van meer groen in uw tuin vergroot u zelfs uw eigen gezondheid. Dit komt mede doordat een groene omgeving zorgt voor ontspanning. Genieten van een houten overkapping met sedum dak tilt het gevoel van buiten zijn naar een heel ander niveau en daar wordt toch iedereen gelukkig van? Laat de stress van u afglijden en profiteer van alle voordelen die een houten overkapping met sedum dak voor u in petto heeft. Benieuwd wat deze duurzame oplossing u bij ons kost? Vraag een offerte bij ons aan of laat u door ons adviseren. Samen komen we tot een mooie en verantwoorde oplossing voor uw buitenruimte. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Overkapping met sedum dak

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in