Nieuwegein

Douglas overkapping in Nieuwegein

Bestaat bij u al langer de wens om ook in de herfst en winter lekker buiten te zitten, maar vormen de veranderende weersomstandigheden een belemmering voor u? Schuif het vakkundig laten plaatsen van een houten overkapping niet langer voor u uit, maar kies voor een overkapping van Douglashout in Nieuwegein. Wij van Cortenoord zijn hier gevestigd en dat maakt het mogelijk om u snel te voorzien van een terrasoverkapping die bescherming biedt tegen de gure wind, regen en sneeuw.

Het hele jaar buiten zitten met een overkapping van Douglas

Hoewel de provincie Utrecht het nodige groen kent, is het gewoon lekker om af en toe even heerlijk tot rust te komen in uw eigen buitenruimte. Niet eerst met de auto of fiets naar het IJsselbos, maar gewoon uw eigen perfecte buitenruimte creëren. Met een door ons geplaatste houten serre wordt genieten in uw tuin voor u dagelijks mogelijk. Qua aankleding en modellen biedt duurzaam hout u volop keuze. Wij helpen u graag met de invulling van uw overkapping. Neemt u even contact met ons op om dit te realiseren?

Terrasoverkapping van hout in Nieuwegein

Bij een overdekte uitbouw buitenshuis wordt vaak gedacht aan een overkapping aan uw woning. Dit is niet altijd nodig. Afhankelijk van de grootte van uw tuin en uw wensen, kan een Douglas overkapping prima op een andere plek in uw tuin worden gemonteerd door Cortenoord. Trek het gebruik van duurzaam hout door in uw tuin en laat ons een houten vlonder in uw overkapping plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor eenheid, maar biedt ook mogelijkheden voor het aanbrengen van ledverlichting. Zelfs als u geen gebruikmaakt van uw Douglas overkapping, kan het verlichten vanuit uw woning al een waanzinnig effect geven. Hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale Douglas overkapping in Nieuwegein? Cortenoord staat voor u klaar!

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Douglas overkapping | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in