Amersfoort

Douglas overkapping kopen bij Cortenoord in Amersfoort? 

Bent u een echt buitenmens en geniet u ervan om in uw tuin tot rust te komen? Overweegt u een Douglas overkapping op maat te kopen in Amersfoort? Wij helpen u met het realiseren van een terrasoverkapping in uw tuin en een prachtige, duurzame tuinserre van Douglas hout. Hiermee verfraait u niet alleen de buitenruimte, maar heeft u altijd een heerlijke plek om buiten te zitten en te genieten. Neem de vogels en vlinders uitgebreid in u op onder het genot van een kopje koffie of thee. 

Maatwerk Douglas overkapping van Cortenoord 

Bij een Douglas overkapping kopen bij Cortenoord, praten we bijna altijd over maatwerk. Uw wensen zijn immers persoonlijk. Die wensen vervullen, vraagt om een overkapping op maat in Amersfoort. Kiest u voor een terrasoverkapping in uw tuin of wordt het een Douglas overkapping op maat aan uw huis vast? Neem contact met onze medewerkers op voor advies of stel ze uw vragen. 

Waarom een Douglas overkapping kopen?  

Het kopen van een Douglas overkapping op maat bij Cortenoord zal een goede investering blijken. Behalve de prachtige uitstraling van deze houtsoort is Douglas hout sterk en daarmee een duurzame keuze. Met een door ons geplaatste Douglas overkapping op maat en een schitterende, natuurlijke terrasoverkapping in uw tuin heeft u jarenlang een blikvanger in de tuin. Het biedt u beschutting en zorgt voor de nodige ontspanning na een dag hard werken. 

Geniet van een vakantiegevoel met onze op maat gemaakte Douglas tuinserres 

Met zo’n prachtige, met zorg vervaardigde tuinserre van Douglas waant u zich het hele jaar door op uw favoriete vakantieadres. Kies voor aankleding in de juiste stijl en laat door ons verlichting aanbrengen om ook in de late uurtjes heerlijk buiten te blijven. Heeft u al een idee in uw hoofd of helpt het om een kijkje te nemen bij de gerealiseerde projecten van Cortenoord? Bent u nog zoekende bent naar de perfecte overkapping van Douglas op maat of heeft al een helder beeld heeft van uw favoriete tuinserre op maat? We horen graag wanneer we dit bij u in Amersfoort mogen realiseren. Neemt u hiervoor contact met ons op? 

 

Neem contact op

Cortenoord logo
Cortenoord

Stel uw vraag

Douglas overkapping | Amersfoort

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in